Recrutare și selecție de personal pentru toate industriile

Recrutarea de personal este unul din seviciile noastre de bază. Este ceea ce știm să facem cel mai bine, iar ceea ce ne separă de restul este că noi știm că avem de-a face cu oameni, fiecare fiind diferit în felul lui, cu dorințe, țeluri și obiective de viață. Suntem orientați mereu către companiile pentru care angajăm, dar avem și interesul candidaților în vedere. Ambele părți ne sunt parteneri și pe ambii îi ajutăm în egală măsură. Companiile nu pot exista fără angajați, la fel cum un angajat nu poate fi numit astfel, fără o companie.

Executive search

Este instrumentul ideal pentru a căuta, identifica și atrage directori, manageri și specialiști, din middle și upper management-ul unei organizații, persoane care altfel nu pot fi găsite pe piață.

Procesul nostru de căutare este unul sistematic și aprofundat generând o viziune completă asupra pieței, identificând cei mai buni candidați. Acest proces este bazat pe competențele și experiența echipei noastre și pe cunoștințele din fiecare sector. Îți oferim candidatul perfect în cel mai scurt interval de timp posibil, menținând cele mai înalte standarde.

Procesul de recrutare

Tot procesul, de la analiza inițială până la găsirea candidatului, este conceput pentru a maximiza rezultatele și oferă partenerilor noștri o soluție optimă pentru alegerea unei forțe de muncă capabile. Acest procedeu este structurat astfel:

  • Analiza detaliată a clientului: cerințele postului, specificul domeniului de activitate, așteptările companiei de la angajați
  • Începerea procesului de selecție a potențialilor candidaților – din baza de date și alte surse proprii
  • Realizarea interviurilor și propunerea candidaților potriviți: este inclusă evaluarea / testarea candidatului (după caz)
  • Consultanță pe toată perioada procesului de recrutare, până la angajarea candidatului ales
  • Menținerea relației cu clientul în primele 6 luni de la finalizarea recrutării și oferirea de „garanție” post-angajare pentru candidatul respectiv

Contactează-ne acum! E simplu și rapid!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Abonează-te la newsletter

Fii mereu la curent cu noile noastre oferte de muncă și servicii dedicate.

Contactează-ne acum!

Nu ezita să ne contactezi, îți stăm la dispoziție cu detalii suplimentare sau sfaturi.

0726 - 411 - 868
Urmărește-ne pe social media

Intră în comunitatea Psihologic HR accesând rețeaua de socializare preferată: