Organizațiile puternice au nevoie de o forță de muncă eficientă

Suntem o companie care activează în domeniul resurselor umane încă din anul 2004, perioadă în care ne-am specializat în servicii de psihologie. Putem spune că acest aspect ne diferențiază de restul competitorilor. Noi știm cum funcționează oamenii, cum să îi atragem, să îi reținem și cum să îi ajutăm să devină motivați, implicați și productivi. Clienții noștri sunt mai mult decât atât, ne sunt parteneri de drum, de acea proiectele lor sunt la fel de importante pentru noi precum ale noastre. Ne servim partenerii prin metode inovatoare, livrate la timp, în mod constant, prin oamenii și serviciile noastre:

  • recrutare de personal
  • recrutare personal temporar
  • administrare de personal
  • training și consultanță

Managementul calității

În anul 2013, în urma unui proces intern de optimizare am fost certificați cu standardul de management al calității ISO 9001:2008 pentru activitatea de recrutare și selecție de personal, dar și pentru cea de agent de muncă temporară.

Acest standard se bazează pe o serie de principii de management al calității, inclusiv un accent puternic pus asupra clienților, motivația și implicarea top management-ului, abordarea procedeelor de muncă și îmbunătățire continuă. Acest fapt demonstrează angajamentul nostru spre oferirea unor servicii de top bazate pe experiență și profesionalism în realizarea obiectivelor stabilite de noi sau de către clienți.

Abonează-te la newsletter

Fii mereu la curent cu noile noastre oferte de muncă și servicii dedicate.

Contactează-ne acum!

Nu ezita să ne contactezi, îți stăm la dispoziție cu detalii suplimentare sau sfaturi.

0726 - 411 - 868
Urmărește-ne pe social media

Intră în comunitatea Psihologic HR accesând rețeaua de socializare preferată: